Over ons


waar staat Adsalco voor ?

Adsalco (sinds 1995) helpt haar klanten het beste te halen uit hun medewerkers 

  • Adsalco bv, met 30 jaar ervaring in HRM, heeft als doel haar klanten te helpen met het optimaliseren van hun HR processen.


  • Wij geloven dat 'werkgenieten' moet mogelijk zijn voor alle medewerkers in uw organisatie, zodat dit ten goede komt van zowel medewerkers als onderneming/organisatie.


  • Onze expertise zit in HR projecten, Selectie & Rekrutering en HR Coaching

Waarom voor ons kiezen?


Elke onderneming, die het goed voor heeft met haar medewerkers, verdient de beste medewerkers.

Elke persoon verdient de job die hem/haar gelukkig maakt en het beste bij hem/haar past.

Vandaar onze 'baseline': we only connect the best!

Onze historiek


Na verschillende functies (zowel als HRM als niet HRM (verkoop, administratie, boekhouding) begon Pierre De Wachter in 1995 met Adsalco.

Enerzijds om de vrijheid te hebben om zelf continu bezig te zijn met HR projecten, anderzijds om een bijdrage te kunnen leveren aan bedrijven op het gebied van correcte aanwerving en selectie.

Nadien kwamen er HR Projecten bij (op vraag van diverse klanten), met veel aandacht voor de belangen van de onderneming/organisatie en deze van de werknemers.

Ondertussen zijn we 30 jaar verder en is de ervaring alleen maar groter geworden, samen met de expertise om nog 'die stap verder' te gaan om de klant te kunnen helpen in de volledige scope van Human Resources.

Medewerkers hebben het potentiëel om diamanten te zijn voor uw onderneming.Medewerkers willen (en kunnen) goede ideeën aanbrengen die uw onderneming vooruit helpen.Tijd om actie te ondernemen


U wenst deze kansen toch niet onbenut te laten?  Haal het beste uit uw medewerkers en contacteer ons vandaag nog.

pierredw@adsalco.be

0475/550 492

Work isn't work if you love your workPierre De Wachter